Kel: Bajern će želeti osvetu za LŠ

udbaler Borusije iz Dortmunda Sebastijan Kel izjavio je da 'milioneri' nisu favoriti u finalu Kupa Nemačke protiv Bajerna.

– Ne vidim da je Boruija Dortmund favorit u finalu protiv Bajerna. Njima je gorka pilula za gutanje to što nisu uspeli da se plasiraju u finale Lige šampiona – rekao je Kel za nemački Bild.

Bajern je u utorak u revanš utakmici polufinala Lige šampiona poražen na svom terenuu sa 0:4 od Real Madrida, a Kel je ocenio da će Bavarci dati svoj maksimum da osvoje drugu titulu u sezoni.

– Oni će preko eliminacije iz Lige šampiona preći brzo i biće spremni za finale Kupa. Oni će prikupiti svu snagu i pronaći motivaciju da dodju do druge titule. Ipak, mi smo u potpunosti koncentrisani na Kup i znamo da imamo svoju šansu – rekao je Kel.

Bajern je ove sezone već osvojio titulu prvaka Nemačke i Svetsko klupsko prvenstvo, dok će Borusija šampionat završiti na drugom mestu s velikim bodovnim zaostatkom za Bavarcima.

U poslednjem okršaju ova dva rivala u prvenstvu, Borusija je sa 3:0 pobedila Bajern u Minhenu na stadionu Alijanc arena.

Finalna utakmica Kupa Nemačke igraće se 17. maja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.