KEŽMAN OSTAO BEZ SMS-a? Transfer srpskog veziste u Real radiće menadžer Kristijana Ronalda!

Sergej Milinković-Savić
Beta

Reprezentativac Srbije i vezista Lacija Sergej Milinković-Savić doneo je odluku da raskine saradnju sa Matejom Kežmanom i postane klijent jednog od najuticajnijih fudbalskih menadžera Žorža Mendeša. Prema pisanju lista "Il Mesađero", Mendeš bi trebalo da na leto realizuje njegov transfer u Real Madrid.

 

Italijanske novine pišu da bi Mendeš trebalo da bude jaka spona između Reala i Lacija, čiji predsednik Klaudio Lotito ne želi da pusti Milinkovića-Savića za manje od 140 miliona evra.

Ukoliko bi se na leto realizovao za taj iznos, bivši đak Vojvodine postao bi treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, iza Brazilca Nejmara (Barselona – Pari Sen Žermen 222 miliona) i Kilijana Mbapea (Monako – PSŽ 180 miliona).

Moćni agent Mendeš ima odličnu saradnju sa dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope jer je prethodnih godina u kraljevski klub dovodio Kristijana Ronalda, Džejmsa Rodrigeza, Pepea, Anhela Di Mariju, Rikarda Karvalja, kao i trenera Žozea Murinja.

Zbog pisanja italijanskog lista na klupskom sajtu Lacija reagovao je sportski direktor Igli Tare rečima da nije upoznat sa Sergejevom odlukom i da su takvi navodi služe samo da destabilizuju klub ka ispunjenju ciljeva.

Isti dnevnik navodi da će 23-godišnji fudbaler da se vrati u Rim sa okupljanja reprezentacije Srbije zbog povrede i propustiće prijateljske utakmice protiv Maroka u Torinu u petak i četiri dana kasnije u Londonu protiv Nigerije.