Kinsi: Hvala na podrši, moje srce je u Partizanu

Bivši košarkaš Partizana Tares Kinsi zahvalio je sinoć navijačima crno-belih na podršci tokom cele sezone i tokom njegovog oporavka i izrazio nadu da ta podrška neće prestati.

– Želim da se zahvalim svim navijačima Partizana na podršci tokom cele sezone. Poslednji meseci mi nisu bili laki jer sam morao da pauziram da bih sanirao povredu i to bilo van moje kontrole. Kao što znate, moje srce je u Partizanu i više od svega sam želeo da zavšim sezonu sa svojim timom – napisao je Kinsi na svom Instagramu.

Kinsi se povredio u finišu ligaškog dela Jadranske lige, zbog čega je otišao u SAD po još jedno mišljenje lekara, ali se nije vratio odande. Partizan je zato pokrenuo postupak za raskid ugovora.

Američki internacionalac pobrao je simpatije navijača tokom sezone.

– Cenim podršku koju ste mi pružali tokom oporavka da bih mogao da se vratim na teren za sledeću sezonu… U životu ne možeš da živiš u prošslosti, tako da ću nastaviti da radim i da napredujem, da ostanem pozitivan i nadam se da će moji navijači da ostanu uz mene i tokom tog vremena – napisao je Kinsi.

On je sa Partizanom na početku ove sezone potpisao jednogodišnji ugovor. U Evroligi je prosečno beležio 14,8 poena i 4,6 skokova, dok je u Jadranskoj ligi postizao prosečno 13 poena po meču.