KIŠA GOLOVA NA BRDU: Čukarički kaznio greške Partizana i došao na korak od finala Kupa! (VIDEO)

Partizan
Beta

Branioc trofeja u Kupu Srbije izgubio je danas na gostujućem terenu od Čukaričkog sa 2:4, u prvoj polufinalnoj utakmici tog takmičenja.

 

Čukarički je poveo već u drugom minutu golom Petra Bojića, koji se dobro oslobodio protivničkog igrača, obišao golmana Partizana Marka Jovičića i poslao loptu u mrežu. U sedmom minutu u dobroj šansi bio je Ognjen Mudrinski, ali je sa oko dva metra šutirao pored stative.

Partizan se posle toga oslobodio pritiska, prvo je Ognjen Ožegović loše zahvatio loptu pred golom, a zatim je Tavamba pokušao u 18. minutu.

Crno-beli su napadali i imali inicijativu, a izjednačili su dva minuta kasnije. Danilo Pantić je izveo korner sa leve strane, lopta je izmedju nekoliko igrača pred golom domaćih u butinu pogodila igrača Čukaričkog Savu Radića i ušla u mrežu.

Ubrzo je Čukarički mogao ponovo da povede, ali se Đorđe Đurić nije dobro snašao posle dobrog centaršuta Marka Docića. Posle toga Partizan je bio u šansi preko Pantića, kao i i Armina Đerleka, koji je dobro šutirao sa oko 18 metara, ali je golman Nemanja Belić uspeo da izbaci loptu u korner.

Novo vođstvo Čukaričkom doneo je Kajević u 40. minutu. Prethodno je Miroslav Bogosavac po levoj strani dobro povukao kontranapad, centrirao do Kajevića, koji je poslao loptu u suprotni ugao.

Četiri minuta kasnije Partizan je izjednačio lepim golom Pantića, koji se oslobodio dvojice protivničkih igrača, ušao u šesnaesterac, snažno šutirao i pogodio vrh mreže.

Čukarički je ponovo poveo u 55. minutu, a svoj drugi gol na utakmici postigao je Bojić, koji je neometan šutirao posle dodavanja Nemanje Belakovića. Partizan je posle toga pokušavao da izjednači, a u dva navrata neprecizan je bio Ožegović. Posle njega neprecizni su bili Saša Zdjelar u 74. i Pantić u 81. minutu.

U 86. minutu pokušao je Zoran Tošić iz slobodnog udarca, a golman Čukaričkog izbacio je loptu preko prečke. Tri minuta kasnije u solo prodor krenuo je Đorđe Ivanović, oslobodio se protivničkog igrača i šutirao, ali je ponovo Belić odbranio.

U prvom minutu nadoknade vremena Luka Stojanović mogao je da udvostruči prednost Čukaričkog, ali je Jovičić uspeo da odbrani i izbaci loptu u korner. Nekoliko sekundi kasnije Čukarički je postigao četvrti gol, posle greške Slobodana Uroševića pred svojim golom, Mudrinski je uzeo loptu i poslao je u praznu mrežu i postavio konačan rezultat.

Revanš utakmica na programu je 9. maja na stadionu u Humskoj.

U drugom polufinalu igraju Mačva i Mladost iz Lučana. Utakmica u Šapcu danas je završena nerešeno 1:1.