KIŠA GOLOVA U LIGI ŠAMPIONA: Sjajni Liverpul PROTUTNJAO Slovenijom, Spartak PETARDOM ispratio Sevilju! (VIDEO)

Liverpul
Beta

Protekla noć u Ligi šampiona ostaće upamćena po efikasnosti najboljih evropskih klubova, osim u duelu Totenhema i Reala koji su utakmicu okončali sa miroljubivih 1:1.

 

Totenhem je vodio autogolom Rafaela Varana, a izjednačenje i bod Realu doneo je Kristijano Ronaldo iz penala koji je iznudio Toni Kros.

Real i Totenhem imaju po sedam bodova i blizu su plasmana u narednu fazu, pošto imaju šest više od Borusije Dortmund i APOEL-a, koji su u Nikoziji igrali 1:1.

Favoriti su u ostalim utakmicama bili uglavnom sigurni, a maksimalan učinak posle tri kola imaju Mančester siti i Bešiktaš.

Mančester siti je na svom stadionu pobedio Napoli sa 2:1 u Grupi F, dok je Šahtjor posle preokreta istim rezultatom savladao Fejenord u Roterdamu.

Siti ima devet bodova, tri više od Šahtjora, a slede Napoli sa tri i Fejenord koji ima sva tri poraza.

Bešiktaš je sa 2:1 posle preokreta pobedio Monako u gostima i sa devet bodova vodi u Grupi G.

Lajpcig, koji je sa 3:2 u Nemačkoj bio bolji od Porta, drugi je na tabeli sa četiri boda, jednim više od portugalskog kluba.

Monako je poslednji sa jednim. Srpski fudbaler Duško Tošić igrao je celu utakmicu za Bešiktaš.

Liverpul je bio najubedljiviji, pošto je kao gost pobedio Maribor sa 7:0.

Spartak je u Grupi E u Moskvi sa 5:1 savladao Sevilju.

Liverpul je prvi na tabeli sa pet bodova, koliko ima i drugoplasirani Spartak, treća je Sevilja sa četiri, dok Maribor ima jedan. Marko Grujić nije bio u timu Liverpula.