Kjelini: Dosta više o Suarezu, namam problema sa njim

kjelini
beta

Defanzivac Juventusa Đorđo Kjelini kaže da je umoran od ponavljanja da nema nikakav problem sa Luisom Suarezom, koji ga na mundijalu prošlog leta ugrizao za rame. Dva fudbalera srešće se prvi put posle incidenta 6. juna u finalu Lige šampiona.

 

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini rekao je da “neće biti problema” kada bude igrao protiv napadača Luisa Suareza, u finalu Lige šampiona.

Juventus i Barselona će 6. juna od 20.45 na Olimpijskom stadionu u Berlinu igrati finale Lige šampiona. Kjelini i Suares će se sastati prvi put od Svetskog prvenstva u Brazilu prošlog leta, kada je tokom utakmice Italije i Urugvaja Suarez ugrizao Kjelinija za rame.

Kao što sam i ranije rekao, nemam nikakvih problema sa Luisom Sauresom. Prošlo je samo nedelju dana otkako smo izbacili Real Madrid u polufinalu Lige šampiona, ali ljudi me neprestano pitaju o Suaresu – rekao je Kjelini, preneli su italijanski mediji.

– Čuvaću Suaresa kao što sam čuvao (Karima) Benzemu. Lionela Mesija čuvam kao i Kristijana Ronalda, a Nejmara kao (Gareta) Bejla – dodao je 30-godišnji italijanski reprezentativac.

Juventus ove sezone ima priliku da osvoji “triplu krunu”, posle odbrane šampionske titule igraće sa Lacijom u finalu Kupa.