KK Partizan: Dođite na utakmicu i pomozite ugroženima

Košarkaški klub Partizan izdvojiće 100 dinara od svake prodate ulaznice za prvu polufinalnu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige protiv Radničkog iz Kragujevca za pomoć poplavama ugroženom stanovništvu.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na klupskom sajtu, cene karata za utakmicu sa Radničkim su 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter, od svake će biti izdvojeno po 100 dinara, a prihod će biti uplaćen na namenski dinarski račun koji je Vlada Srbije otvorila u svrhu otklanjanja posledica vanrednih okolnosti izazvanih katastrofalnim poplavama.

Partizan je tako nastavio da pomaže ugroženima, nakon akcije “SMS na 1003 – ulaznica u Halu”, kojom su navijači slanjem poruke na taj broj mogli besplatno da uđu u Halu sportova na utakmice crno-belih. Klub iz Humske je pozvao navijače da dođu u halu Pionir i bodre svoj tim, a ujedno i da pomognu ugroženom stanovništvu.

Prva polufinalna utakmica plej-ofa između Partizana i Radničkog iz Kragujevca igra se u subotu, 7. juna od 19 časova. Ulaznice će se prodavati na dan utakmice, od 16 časova na blagajni hale Pionir.

Podsećamo da je Partizan aktivno učestvovao u svim akcijama za pomoć ugroženima.