KKCZ: Karte za finale ABA lige u prodaji od četvrtka

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će se karte za finalnu seriju plej-ofa ABA lige naći u prodaji u četvrtak.

 

Crveno-beli su sa 3:1 u seriji pobedili Partizan, a ime svog rivala u borbi za titulu saznaće u sredu uveče, kada Budućnost i Cedevita igraju majstoricu.

Ulaznice za mečeve finalne serije biće puštene u prodaju u četvrtak u 10 časova na svim poslovnicama Eventima, a svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice.

Treba istaći da će se u četvrtak i petak prodavati samo kompleti karata koji će važiti za sve tri eventualne utakmice u Beogradu.

Ukoliko kompleti ulaznica ne budu rasprodati, na dan mečeva, u subotu i nedelju, moći će da se kupe pojedinačne karte i to na prodajnim mestima Eventima, ali i na blagajni „Pionira” od 16 časova.

Kompleti za tribine koštaće 900 dinara, a pojedinačna karta 600, dok će karte za sve tri utakmice za parter biti 1.400, a pojedinačno 900 dinara. Mesta u plavoj i beloj loži za sve tri utakmice koštaže 2.200 dinara, a pojedinačno po 1.200 dinara, dok su karte za ložu 2.500, odnosno 1.500 dinara.

Za počasna mesta uz teren potrebno je izdvojiti 7.000 dinara, odnosno 12.000 za sve tri eventualne utakmice.

Finalna serija regionalnog takmičenja počinje u subotu od 20.30, a druga utakmica igra se dan kasnije u isto vreme, a potom se seli u Podgoricu ili Zagreb.