KKCZ: Navijači, karata još ima, dođite da nas bodrite protiv Žalgirisa!

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju važan meč protiv Žalgirisa protiv koga žele da zabeleže drugu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige

– Upravo iz tog razloga prvotimci i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić prethodnih nekoliko dana pozivali su navijače da dođu u Kombank arenu ističući koliki značaj podrška sa tribina ima za ovaj mladi tim Zvezde. Karata još malo ima u prodaji, one se mogu kupiti na poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) i zato vas još jednom pozivamo da svojim prisustvom uveličate još jedan evroligaški spektakl i navijanjem pomognete Crvenoj zvezdi da zabeleži novu pobedu – ističe se na sajtu kluba.

Prvi trijumf u Top 16 fazi Zvezda je ostvarila prošle nedelje protiv berlinske Albe u fantastičnom ambijentu dvorane Pionir. Pred današnji meč sa Žalgirisom, upitan da prokomentariše razliku u atmosferi u ove dve beogradske dvorane Čarls Dženkins je odgovorio:

– U Pioniru je drugačije zato što je manja hala i zaista osetite navijače na terenu. Mnogo je ljudi na malom prostoru. Kombank arena je mnogo veća i svi imaju više prostora, više je stadionska atmosfera. Meni je svejedno. Makar igrali i napolju na snegu, znam da će naši navijači biti uz nas i da će biti sjajni. Energija će biti ista.