Kljajić: Ne zanima nas ko dolazi na Karaburmu, uvek imamo ista očekivanja i ciljeve

Trener fudbalera OFK Beograda Saša Kljajić rekao je da će njegova ekipa ići na pobedu u predstojećoj utakmici Super lige protiv Donjeg Srema.

– Nije važno ko dolazi na Karaburmu, OFK Beograd ima ista očekivanja i iste ciljeve. Idemo na pobedu kao i u svakom susretu do sada. Takodje, želimo da nastavimo sa afirmacijom mladih igrača – rekao je Kljajić.

Šef stručnog štaba OFK Beograda rekao je da se njegova ekipa dobro pripremila za Donji Srem.

– Ekipa Donjeg Srema se dosta pojačala, ali mi smo uradili tokom nedelje detaljnu analizu i sa pozitivnim očekivanjem čekamo susret na našem stadionu. Svaki segment naše igre želimo da dignemo na viši nivo – izjavio Kljajić

Fudbaler OFK Beograda Jovica Vasilić rekao je da veruje u dobar rezultat protiv Donjeg Srema.

– Očekuje nas težak meč na Omladinskom stadionu. Gosti imaju identičan broj bodova kao i mi i nema sumnje da su dobra ekipa. Međutim, ukoliko nam pristup meču bude kao i na prethodnim susretima, verujem da pozitivan rezultat neće izostati i da ćemo na kraju meča slaviti novu pobedu sa našim navijačima – rekao je Vasilić.

OFK Beograd prošlu utakmicu u prvenstvu Srbije nije igrao zbog obaveza Partizana u Ligi Evropa, te tako posle šest mečeva zauzimaju šesto mesto sa 11 bodova, koliko ima i Donji Srem sa utakmicom više.

Utakmica osmog kola Super lige Srbije izmedju OFK Beograda i Donjeg Srema igraće se sutra na Omladinskom stadionu od 15.00.