Ko će se radovati u adidas adizero f50 kopačkama?

Leo Mesi i Arjen Roben jedan protiv drugoga u drugom polufinalu FIFA Svetskog prvenstva u Brazilu 2014TM.

Ostalo je da se vidi ko je drugi finalista Svetskog prvenstva u Brazilu. Ovo je situacija u kojoj će se jedan protiv drugog naći vrhunski igrači.

I Leo Mesi iz Argentine i Arjen Roben iz Holandije zaigraće utakmicu koju će obojica pamtiti. Zanimljivo je da i jedan i drugi nose kopačke adidas adizero f50. Zajedno su postigli sedam golova i imaju po jednu asistenciju. Roben je u prednosti kada je u pitanju solo prodor u šesnaesterac, 17 prema 7 u odnosu na Mesija, međutim Mesi je asistirao više puta pri šutu na gol, 22 prema 17 u odnosu na Mesija.

Adizero f50 je kopačka izbora za neverovatnu šestoricu golgetera među 9 najbolje plasiranih. Tu se ubraja senzacija Svetskog prvenstva, trenutno vodeći strelac i kandidat za Zlatnu kopačku, Džems Rodrigez iz Kolumbije sa 6 postignutih golova, a i Leo Mesi (sa 4 gola) i Arjen Roben (sa 3 gola) su i dalje u trci za najboljeg golgetera. U konkurenciji za najboljeg strelca Svetskog prvenstva nalaze se i Tomas Miler iz Nemačke (4) i Robin van Persi iz Holandije (3).