KO JE PRVI FAVORIT ZA OSVAJANJE AO? Kladionica zna da li Novak putuje u Melburn?

Svetski broj jedan bi mogao da zaigra na oba velika takmičenja - na ATP kupu (01. - 09.januar) i na prvom grend slemu sezone ako je verovati planetarno popularnoj kladionici, po kojoj je Novak prvi favorit u Melburnu.

printscreen/youtube.com/Australian Open TV

Kada je reč o najboljem teniseru današnjice, Novaku Đokoviću, prethodni period bio je prilično buran za njega.

Mesecima se spekuliše da li će Srbin zaigrati na prvom grend slemu u teniskoj sezoni na Australijan Openu (17. – 30.januar).

Organizatori turnira postavili su uslov obavezne vakcinacije, a poznato je da Novak nije želeo da otkriva svoj status imunizacije smatrajući to ličnom stvari.

Već su mnogi otpisali Noleta kao učesnika u Melburnu, s obzirom da se turnir bliži, a on se ne izjašnjava po tom pitanju da li će učestvovati ili ne, odnosno da li se vakcinisao.

Međutim, totalni preokret je nastao kada je možda i najpoznatija svetska kladionica objavila kvote za predstojeći Australijan Open. A na prvom mestu, Novak Đoković sa kvotom 2.20 da će osvojiti titulu u Melburnu, i to bi mu bila jubilarna deseta!

Ova informacija i te kako je obradovala Novakove navijače, s obzirom da su do skoro svi svetski mediji spekulisali o Đokovićevom neigranju u Melburnu.

Poznato je da kladionice gotovo nikada ne greše kada su objave kvota u pitanju, pa bi ovo moglo da znači i da ćemo gledati teniskog prvaka na Australijan Openu!

Drugi favorit prema ovoj britanskoj kladionici je Rus, Danil Medvedev, sa kvotom 3.25 koga je Novak pobedio sa 3:0 u prošlogodišnjem izdanju melburnškog slema.

Ko zna, možda Novak zaista i zaigra u Australiji i osvoji rekordni 21. slem i tako uđe u tenisku besmrtnost kao najbolji ikada.