Ko to ima neostvarenu želju? ‘Želim da budem predsednik Crvene zvezde’

Crvena zvezda
fkcrvenazvezda.com

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u Kopenhagenu gde od 20.45 minuta igra kvalifikacioni duel protiv Danske, što je bio povod za razgovor novinara i predsednika FSS Tomislava Karadžića.

Tokom razgovora, Karadžić je izgovorio „šokantnu” rečenicu za naš fudbal: „Želim da budem predsednik Zvezde”! Rečenicu za koju su prvo mislili da je šala, ali…

 

– Jednom prilikom kod mene su došli premijer Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić – započeo je Karadžić priču za Informer, a potom nastavio:

– U jednom trenutku Vučić je morao da ode jer je imao obaveze, a ja sam ostao nasamo sa Nikolićem. Tomi sam rekao da mi je jedina neostvarena želja u fudbalu da vodim Crvenu zvezdu. Da budem njen predsednik. Sve sam funkcije u fudbalu obavljao, ali to je jedina koju nisam, a imam veliku želju – rekao je Karadžić.

Prvi čovek FSS je priznao da će ostati u fudbaliu i kada ode sa mesta predsednika Saveza.

Moram da priznam da ne mogu bez fudbala i sigurno ću opet preuzeti funkciju u nekom klubu kad odem iz FSS – rekao je Karadžić i dodao da su Vladan Lukić i tadašnja uprava Zvezde krivi zbog rata crveno-belih i njega.