Kojić otkrio koliko je bio razočaran posle povrede: Želeo sam da napustim fudbal

Napadač Partizana Nemanja Kojić priznao je da je posle obnavljanje povrede pete razmišljao o povlačenju iz fudbala.

Kojić problem sa petom vuče od zimus kada mu je prvi put pukla kost, da bi istu povredu obnovio krajem prošle sezone kada je morao na operaciju i višemesečnu pauzu.

– Kada sam video snimke stopala na kojima se video novi prelom kosti, počele su da mi prolaze najružnije misli kroz glavu. Hteo sam da ostavim fudbal, verovao sam da više nemam snage za povratak. Nije meni bio problem da ponovo prođem oporavak, nego sam posumnjao da li sam sposoban da se ponovo vratim na teren i kako će sve to da prođe. Prvi put je nekako sve išlo glatko, sada sam osećao neki strah, stalno mi se motalo u mislima da bi opet moglo nešto da se desi, pitao sam se hoće li stopalo izdržati, iako je ugrađena i ta metalna konstrukcija – otkrio je Kojić.

Ipak, Kojić je smogao snage, oporavak je dugo trajao, a onda je došlo i ono najlepše – prvi minuti na terenu na mečevima protiv Asterasa i Mladosti u Lučanima, kao i pogodak u prijateljskom susretu u Velikom Gradištu.

– Samopouzdanja mi ne manjka, i taj gol mi svakako znači, ali u ovom slučaju mnogo mi je bila bitnija minutaža, da vidim da li mogu da odigram 90 minuta bez posledica, problema. Sve je prošlo kako treba i presrećan sam – ističe Kojić, a prenosi Sport.

Međutim, u ovoj prijateljskoj utakmici je sa bolnom grimasom napustio teren nekoliko minuta pre kraja zbog bola u loži.

Napadač je propustio trening u subotu i tek će lekarski snimak otkloniti dileme o stepenu povrede.