Kokain i u Premijer ligi: Fudbaler ‘pao’ na doping testu

I u Engleskoj se pojavio slučaj sportiste koji je 'pao' na doping testu zbog korišćenja kokaina. Saznajte koji fudbaler sredine terena je suspendovan do kraja sezone zbog korišćenja kokaina.

 

 Džejk Livermor, vezista Hala, nije prošao anti-doping test.

Dan nakon što je navodno utvrđeno da je srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen bio pozitivan na kokain, slična vest, sa drugim sportistom u glavnoj ulozi, stiže iz Engleske.

Prema pisanju tamošnjeg lista “Telegraf”, vezista Hala Džejk Livermor (25) nije prošao anti-doping test i zato neće igrati za svoj tim do kraja sezone.

Iako se još očekuje zvanična potvrda, kao i saopštenje njegovog kluba, ostrvski novinari otkrili su da su ispitivanja utvrdila da je vezista koristio kokain. “Pao” je na testu sprovedenom prošlog meseca, nakon pobede Hala nad Kristal Palasom 2:0.

Livermor je stigao u klub prošle godine, nakon rastanka sa matičnim Totenhemom, koji je nekada polagao velike nade u njega. Međutim, igrao je promenljivo, kao i svi igrači Stiva Brusa, kojima u preostala dva kola predstoji borba za opstanak, jer su trenutno u zoni ispadanja.