Kokeza i Milošević novi potpredsednici FSS

Zvezdin potpredsednik je već obavio prvu rundu razgovora sa Tomislavom Karadžićem, koji navodno priprema svog naslednika na funkciji prvog čoveka srpskog fudbala.

Novi potpredsednici Fudbalskog saveza Srbije biće Savo Milošević, nekadašnji fudbalski reprezentativac, danas direktor svih mlađih selekcija, kao i potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza, koji je u sredu u Subotici obavio prvu rundu razgovora sa prvim čovekom srpske kuće fudbala Tomislavom Karadžićem.

Ova sazanjanja prenosi “Politika”, koja tvrdi da bi tim činom bile rešene mnoge dileme – Zvezda bi tako dobila visoko mesto u FSS, mogla ravnopravno da učestvuje u odlučivanjima. Inače, o Kokezi, kao novom čoveku u domaćem fudbalu, danas svi imaju reči hvale, mada u prvi mah nije izgledalo tako, tvrdi list.

Milošević i nekadašnji sjajni niški golman Dragan Pantelić prihvatili su mesto u Izvršnom odboru FSS, dok se Dragan Simović, predsednik subotičkog Spartaka još dvoumi.

Ujedno, Karadžić bi tek nakon toga mogao potpuno da se posveti svojim obavezama i da u hodu, kako piše “Politika”, priprema svog budućeg naslednika na funkciji.