KOKEZA DEMANTOVAO TERZIĆA: “Vučić se ne meša u rad kluba, Terzića je doveo neko drugi”

Slaviša Kokeza
crvenazvezdafk.com

Predsednik FSS Slaviša Kokeza ocenio je kao glupost tvrdnje da predsednik Aleksandar Vučić ima uticaj na klubove i da je praktično vlasnik Crvene zvezde.

 

– Vučića poznajem skoro 15 godina, s obzirom na njegov rad i ponašanje ne priča nikad iza leđa, već samo u lice. Direktora Zvezde je video dva ili tri puta u životu, a mene zna deceniju i po. Konkretno se radi o nečemu drugom, pokušavaju da materijalno profitiraju iz te priče – rekao je Kokeza.

Kokeza je demantovao i da se Vučić mešao u rad fudbalskih klubova i Saveza, dodavši da je država samo finansijski pružala pomoć.

– Pojedine tvrdnje su najveća glupost koje sam čuo. Nikad, apsolutno nikad, se predsednik država nije mešao u klubove, osim ako je država u skladu sa finansijskim mogućnostima pomagala. Vučiću poručujem da ne posustane i poklekne pred ucenama, već da časno nastavi da obavlja predsedničku dužnosti – dodao je predsednik FSS.

On je istakao da je apsolutna laž da je generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića u klub doveo predsednik Aleksandar Vučić.

– Svi ljudi koju su bili u Zvezdi znaju ko je imenom i prezimenom doveo Terzića u Zvezdu, a tadašnji članovi, uključujući i mene, složili se sa tim. U klubu postoji tačna evidencija na čiji predlog su došli ljudi, ali to je poverljiva stvar – zaključio je Kokeza.

Kokeza je naveo da mora da se prestane sa klupskim podelama i da je na utakmici protiv Velsa svako dobrodošao, pa i Terzić.