KOKEZA SUMIRAO 2017. GODINU: “Najuspešnija u poslednje dve decenije”

Slaviša Kokeza
FSS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da je 2017. godina najuspešnija u poslednje dve decenije.

 

– Velika mi je privilegija da izrazim zadovoljstvo 2017. godinom, koja je bez dileme najuspešnija u poslednje dve decenije. Rezultati nas čine ponosni, a posebno rezultat A selekcije i čestitam svima koji su učestvovali u ostvarenju tog cilja – rekao je Kokeza na svečanosti FSS u Beogradu.

Reprezentacija Srbije se plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine i prvi put će od 2010. igrati na nekom velikom takmičenju.

– Opet smo među 32 najbolje reprezentacije sveta. Odlazak u Rusiju mora da bude početna stanica. Posle toga nam predstoje novi izazovi, gde će se od rerpezentacije očekivati da bude na još višem nivou – kazao je Kokeza.

On je, takođe, naveo, da svi moraju da budu zadovoljni i učinkom ostalih reprezentativnih selekcija Srbije.

Istakao je da je na FSS-u da obezbedi maksimalne uslove.

Kokeza je čestitao Crvenoj zvezdi i Partizanu pre svega na rezultatima na medjunarodnoj sceni.

– Mnoge zemlje se ne mogu pohvaliti da imaju dva predstavnika koja će na proleće igrati u Evropi – naveo je predsednik Saveza.

Kokeza je zahvalio svima, a posebno nekadašnjem generalnom sekretaru FSS-a Zoranu Lakoviću, koji je sada funkcioner Evropske fudbalske unije (UEFA).