“KONAČNO NE OSEĆAM BOL”: Novak fokusiran na JEDNU STVAR pred nastup u Majamiju!

Novak Đoković
Twitter.com/AustralianOpen

Novaka Đokovića očekuje novo učešće na Masters turniru u Majamiju, ovoga puta bez problema koje mu je godinama unazad zadavala povreda lakta.

 

Đoković je posle pauze od šest meseci odigrao samo pet mečeva, a u međuvremenu je imao i hirušku intervenciju na desnom laktu. Usledio je oporavak koji će prema svemu prikazanom na poslednjem meču trajati jo neko vreme.

– U poslednjih nekoliko dana sam mogao, posle dugo, dugo vremena, da se fokusiram na svoju igru, a ne da mislim na to da li ću osećati bol ili ne – kao što je do sada bio slučaj. Zaista mi prija jer je sve drugo nosilo i bol sa sobom. Sada ga nema i to je najvažnija stvar – rekao je Đoković pred početak Masters turnira na Floridi koji se poslednji put igra u Ki Biskejnu.

Đoković će u prvom nastupu na turniru odmeriti snage sa pobednikom duela između Miše Zvereva i Benoe Pera.

– I dalje nisam na optimalnom nivou, ali radim na tome. Svaki dan je deo procesa za mene i nova prilika da učim, rastem, budem bolji… To što se već dve godine mučim sa povredom je i te kako uticalo na moju igru, pa sam se sve vreme trudio da pronađem način da igram bez ikakvog bola,  što nisam imao priliku da osetim previše puta u poslednje dve godine – rekao je Đoković.

Đoković će se pored nastupa u singlu, zajedno sa Viktorom Troickim oprobati i u dubl konkurenciji.