KONAČNO! Novak slobodan, oglasio se iz Australije, objavio i FOTOGRAFIJU iz Melburna (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama nakon što je australijski sud poništio odluku da mu se ukine viza. Đoković je zahvalio svima na podršci i poručio da želi ostane da se takmiči na ovogodišnjem Australijan openu koji počinje 17. januara.

printscreen

„Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo, želim da ostanem i pokušam da se takmičim na Australijan openu. Ostajem fokusiran na to. Doleteo sam ovde da igram na jednom od najvažnijih događaja koje imamo pred neverovatnim navijačima“, naveo je Đoković na Tviteru, uz fotografiju sa terena Rod Lejver arene u Melburnu.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

„Za sada ne mogu reći više, ali hvala vam svima što ste bili uz mene kroz sve ovo i ohrabrili me da ostanem jak“, naveo je Đoković.

Porodica najboljeg tenisera istovremeno je na konferenciji za novinare u Beogradu potvrdila da se Novak oseća dobro i da je već trenirao, kao i da se sprema za učešće na Australijan Openu, pošto je sud poništio odluku da mu se oduzme viza za boravak u Australiji.

ĐOKOVIĆ SE JAVIO PORODICI! Iz NOLETOVE PRVE PORUKE posle suđenja moglo se naslutiti sve