Kopa Amerika 2015: Meksiko i Bolivija bez golova, povreda Markesa za brigu

markes
beta

Fudbaleri Meksika i Bolivije remizirali su bez golova u prvom kolu A grupe Kopa Amerike. Više od remija, meksičku reprezentaciju bi mogla da zabrine povreda kapitena Rafe Makesa koji je hramljući napustio teren u drugom poluvremenu.

 

Fudbaleri Meksika i Bolivije odigralu su bez golova u Vinja del Maru, u prvom kolu A grupe Kopa Amerike.

Meksiko i Bolivija podelili su bodove i sada će se gotovo izvesno boriti za drugo mesto, pošto je Čile startovao pobedom nad Ekvadorom.

Na otvaranju takmičenja domaća reprezentacija slavila je pogocima Vidala sa penala i Vargasa.

Na stadionu ’Sausalito’ viđena su dva različita poluvremena – u prvom je Bolivija bila mnogo bolja, dok je u drugom Meksiko propustio nekoliko dobrih prilika.

 

U prvih 45 minuta ispromašivali su se Pedrijel, Kampos i Raldes, pa se očekivalo da će ih Meksikanci kazniti u nastavku. Ipak, Korona, Raul Himenes i Visente Vuoso mogli su do gola, ali nisu uspeli da zatresu mrežu koju je čuvao Kinjones.

Viiše od remija, Meksikance će zabrinuti povreda kapitena Rafaela Markesa koji je meč napustio u drugom poluvremenu posle povrede.

U subotu uveče na programu su mečevi B grupe, Urugvaj – Jamajka (21.00) i Argentina – Paragvaj (23.30).

Na Kopa Amerika učestvuje 12 timova, tri grupe po četiri, a u četvrtfinale će proći po dve najbolje iz svake grupe, kao i dva najbolja trećeplasirana tima.