Kopačke koje vas ostavljaju bez daha: Pogledajte šta nose svetske fudbalske zvezde (FOTO)

Adidas ruši stereotipe lansiranjem nove linije fudbalskih kopački koje će sasvim sigurno u jednakoj meri izazvati mržnju i strahopoštovanje.

Novi modeli „adizero f50”, „Predator”, „Nitrocharge” i „11Pro” su se već pojavili na stopalima nekih od najboljih igrača sveta, a sada je red na ostale da budu „najomraženiji” igrač na terenu.

Ako i vi imate „hejtere”, onda je to najveći kompliment. Sigurno nešto radite mnogo dobro! Najbolji igrači znaju da njihova odlična igra izaziva mržnju, kako protivnika na terenu tako i navijača na tribinama, a posebno na društvenim mrežama. Ipak, sve im to daje snagu i samopouzdanje da igraju još bolje. Oni uživaju u svojoj igri i ne izvinjavaju se zbog toga.

Adidasova kampanja #ThereWillBeHaters je nedavno pokrenuta provokativnim novim spotom sa zvezdama kao što su Garet Bejl, Luis Suarez, Hames Rodrigez i Karim Benzema, kao i novom linijom kopački napravljenih uz najnoviju adidas tehnologiju koja garantuje da će igra u njima za sve „hejtere” biti pravi spektakl.

Adizero f50

Kopačke adidas „adizero f50” nose igrači koji postižu najviše golova na svetskoj fudbalskoj sceni. Kreirane su tako da pruže najveću moguću brzinu i pokretljivost. Revolucionarni novi dizajn sa grafikom „duha”, elegantna crvena boja i novo brendiranje sa tri crte pretvoriće svakog igrača u fudbalera kome će zavideti na terenu. Sloj od materijala „3D dribbletex” sa gornje strane omogućava bolje driblanje u mokrim i suvim uslovima. Đon je takođe potpuno redizajniran.

Predator

Nakon prošlogodišnje dvadesetogodišnjice ovih legendarnih kopački, i model Predator je redizajniran. Nova neverovatno mekana gornja površina pruža sve prednosti kože i sintetike. 3D projektovane SL gumene zone, uz novostvorene jastučiće od gela, pružaju najbolje moguće prianjanje na loptu i poboljšanu sposobnost preciznih paseva. Revolucionarni kontrolni okvir daje najbolji kontakt sa loptom, a providni đon pruža magični dodir i potpunu kontrolu.

Nitrocharge

Model „Nitrocharge” je osnažen pomoću najnovije tehnologije. „Energysling” tehnologija je upotrebljena uz pojačanu oblast zaštitnih jastučića i mreže i pruža neuporedivu stabilnost. „Nitrocharge” je savršena kopačka za „mašinu –igrača” koji sam stiže od jednog do drugog šesnaesterca i pruža potpunu akciju na terenu.

11Pro

Model „11Pro” je najudobniji do sada i predstavlja savršenu kombinaciju elegancije i stila. Armatura pete i prednjeg dela stopala pruža bolju udobnost i povećanu stabilnost. Novi udobni đon takođe ima okvir koji raspoređuje pritisak na celu kopačku, dok novi manji kramponi savršeno prodiru u tlo. Kožna gornja površina pruža potpunu udobnost, kao i najveću moguću kontrolu.