Koroman: Ponosan sam što sam deo Zvezde, moji igrači imaju veliki potencijal

Ognjen Koroman
crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde za uzrast do 16 godina Ognjen Koroman, rekao je da su njegovi učenici osvajanjem Turnira prijateljstva u Bijeljini pokazali da klub na njih može ozbiljno da računa u budućnosti.

 

Mladi fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su svih pet pobeda na pomenutom turniru, a najznačajnije su bile one u polufinalu protiv vršnjaka iz zagrebačkog Dinama (1:0) i finalu protiv Vojvodine (1:0).

– Ostvarili smo lep rezultat, veliki uspeh za generaciju, ali je to još veća obaveza za sve nas u omladinskom pogonu. Ponosan sam što sam deo Crvene zvezde i što sam trener ovih dečaka. Moji igrači su pokazali karakter, kvalitet, veliki potencijal i mislim da klub u narednom periodu može ozbiljno da računa na njih – rekao je Koroman za klupski sajt.

On je istakao da je uspeh pripada i njegovom prethodniku Marku Mitroviću, ali i klupskoj legendi Vladimiru Petroviću Pižonu koji radi u omladinskoj školi.

– Prethodni trener Mitrović i Petrović su takođe učestvovali u selektiranju ekipe. Zahvalio bih se mojim saradnicima Marku Tomiću i Mihajlu Rajkoviću, i oni su deo ovog tima. Turnir je jedan od najjacih u regionu, a pokazali smo da smo najbolja i najtalentovanija ekipa. Kao trener mogu da obećam da ćemo još jače raditi i da ćemo pružati još bolje rezultate – naveo je mladi trener.

Kapiten crveno-belih Miloš Nikolić rekao je da da je ponosan na svoje saigrače.

– Osvajanjem turnira pokazali smo da smo prava ekipa. Osetili smo važnost turnira, a svaka utakmica bila je teška na svoj način. Najteža utakmica definitivno je bila protiv Dinama, rano smo dali gol, pa smo imali mnogo muke da sačuvamo rezultat. Pokazali smo veliku želju i nismo dopustili da primimo gol.loading...