Kosanović: Vojvodina igra najbolji fudbal u Srbiji

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je danas da se raduje utakmici protiv Vojvodine u osmom kolu Super lige, ocenivši da će njegove igrače dočekati tim koji igra najbolje u Srbiji.

– Komplikovana utakmica za nas i veliki izazov, ali srećom dolazi posle pobede nad Jagodinom. Tim Vojvodine igra najbolje u Srbiji, a proizvod je kontinuiranog i ozbiljnog rada s mladim igračima – rekao je Kosanović novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.
Pazar je osmi na tabeli sa 10 bodova, dok je Vojvodina na trećoj poziciji sa 18.
– Na osnovu ove utakmice moći ću da procenim mogućnosti tima. Voleo bih da našim navijačima islamske veroispovesti dobrim rezultatom čestitamo nastupajući Kurban Bajram. Šteta što ne igramo ovde, zbog prazničkog ambijenta – kazao je Kosanović.

Trener Pazaraca će računati na sve igrače osim Seada Hadžibulića. S druge strane Kosanović smatra da njegovoj ekipi neće biti lakše zbog neigranja napadača Vojvodine Lazara Veselinovića.
– Dvojica, trojica su malo roviti, a Hadžibulić nije trenirao. Što se Veselinovića tiče, značajan je za njih. Sigurno ne vole što neće igrati, ali nije on Vojvodina. I bez njega, biće nam jednako teško, bolje reći jednako interesantno – ocenio je Kosanović.

Utakmica između Vojvodine i Novog Pazara igraće se u subotu od 19.00 na novosadskom stadionu Karađorđe.