Tepić: Ušli smo u paniku pred kraj utakmice, nismo pronalazili rešenje za njihovu odbranu

Košarkaš Partizana Milenko Tepić žalio je zbog poraza od Krke u drugom kolu ABA lige (64:68), pošto je propuštena prilika da se potvrdi trijumf protiv Solnoka.

– Čestitke Krki na zasluženoj pobedi. Oni su znali kako treba da igraju protiv nas. Probijali su napade, igrali su dosta izolaciju i dosta pik en rola za njihovog najboljeg igrača Armsteda. On je ubacio kada je bilo važno. Mi smo imali našu priliku u trećoj četvrtini, kada smo otišli na deset razlike, ali to nismo iskoristili – rekao je za sajt kluba Tepić, uz osvrt na završnicu meča.

– Pred kraj utakmice smo ušli u problem i paniku, šutevi su nam postajali teži, kretnje sporije i na njihovu u startu meč-up odbranu nismo pronalazili najbolja rešenja, to govorim i za sebe. Mislim da smo tu izgubili utakmicu. Velika je šteta što nismo uspeli da pobedom potvrdimo pobedu iz Solnoka, ali liga je duga i verujem da ćemo igrati bolje nego što je to bilo večeras, iako nas očekuje jako težak raspored u narednom periodu – zaključio je Tepić.

Partizan će u narednom kolu gostovati Cedeviti (subota, 19.00), koja je u prva dva kola poražena.