Kovačević i Gogić ne igraju protiv OFK-e, ali poručuju: Bodrićemo saigrače sa Severa

Crvena zvezda neće moći da računa na Aleksandra Kovačevića i Gorana Gogića za meč protiv OFK Beograda, koji može crveno-belima da donese titulu šampiona Srbije.

Kovačević je u utakmici protiv Slobode u Užicu zaradio javnu opomenu, zbog koje će morati da propusti utakmicu protiv “romantičara”.

Ovaj žuti karton je, prema rečima Kovačevića, jedan od najteže podnetih u njegovoj karijeri.

– Noć posle utakmice u Užicu oka nisam mogao da sklopim. Kad sam video da sudija vadi žuti karton, želeo sam da zubima probušim loptu. Gde baš meni da se desi da ne mogu da igram u utakmici u kojoj imamo priliku da s Delijama proslavimo titulu? – rekao je Kovačevićza sajt kluba.

On je, ipak, svestan da je rezultat Crvene zvezde najvažniji.

– To što ne igram, svakako neće umanjiti moju sreću kad uzmemo pehar. Na severu sam odrastao i uvek kad ne igram poželim da se vratim tamo. S Gogićem ću biti odmah ispod Delija, pevaćemo s njima da i na taj način damo doprinos u ostvarenju cilja koji čeka milionska armija naših navijača. Verujem da će nam saigrači obezbediti veliko slavlje – izrazio je nadu Kovačević.

Loše vesti važe i za Gogića:

– Teško mi je da i opišem koliko mi je krivo što neću biti učesnik utakmice u četvrtak. Toliko dugo maštam o danu koji će Zvezdi u slučaju da pobedi doneti titulu, a onda se ispostavi da ću morati da utakmicu posmatram sa strane. Ovaj put se vraćam da budem ono što sam bio prethodnih 27 godina života i što ću biti zauvek – vatreni navijač Crvene zvezde. Biću ispod severa i tamo ćemo „igrati” ovu utakmicu. Bodrićemo drugove iz sveg glasa – rekao je Gogić.