Kovačević: Partizan ima težak raspored i sigurno će negde kiksnuti

Crvena zvezda je izgubila od Partizana u večitom derbiju pogotkom Nikole Drinčića. Naravno, niko u crveno–belom timu nije lako podneo poraz, a Aleksandar Kovačević ističe da ima još dosta mečeva do kraja prvenstva i da svi moraju da krenu dalje

– Moramo da nastavimo dalje. Prvenstvo je dugo i ima još dosta utakmica do kraja. Iz derbija možemo samo da izvučemo pouke. U prvom poluvremenu smo bili bolji od protivnika, imali smo tri odlične šanse, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. U drugom poluvremenu smo bili kažnjeni i primili smo gol iz slobodnog udarca. Nije nam lako, ali moramo da se podignemo i da pokažemo karakter kada je to najvažnije – rekao je Kovačević za sajt kluba.

Kovačević napominje da će Partizan kiksnuti u nekoj od narednih utakmica, jer imaju težak raspored.

– Prošle sezone smo zaostajali solidan broj bodova, pa smo na kraju bili šampioni. Nema pravila u fudbalu, oni sada imaju težak raspored i sigurno je da će negde kiksnuti. Ali, mi ne treba o tome da razmišljamo, nego da obratimo pažnju na naše utakmice kako bismo beležili pobede i učinili ono što je do nas. Moramo poboljšati svoju igru, moramo raditi na realizaciji i ja verujem da će se rad isplatiti – jasan je Kovačević.