KRAJ! Zidan više nema poverenja u SRBINA – može slobodno da ide iz kluba (FOTO)

Jović, Jović, Jović… Gotovo da ne proše dan a da se Luka ne pojavi kako u španskim, tako i u srpskim medijima. Uglavnom sa nekim lošim vestima.

Pixabay

Samo dan posle najnovije povrede, španska “Marka” se ponovo fokusirala na fudbalera Real Madrida, koji je pod lupom od kako je stigao u Španiju.

Koliko puta smo čuli Zinedina Zidana da ima poverenja u reprezentativca Srbije? Mnogo puta, ali izgleda da je tome kraj.

Jović, zbog povrede, neće biti u sastavu protiv Osasune, a “Marka” navodi da je to poslednji problem koji će Zidan istolerisati.

Odnosno, Zidan je navodno izgubio poverenje u Luku i dozvolio da napusti klub. Da li je baš povreda razlog ostaje da vidimo, ali ova informacija stigla je samo nekoliko sati vesti o Lukinoj novoj povredi.

U tekstu navodi da je klub imao razumevanja za Jovićeve povrede i probleme sa virusom, ali da je srpski napadač praktično postao neupotrebljiv za Zidana i Real Madrid.

Dalje se postavlja pitanje da li će zaista i kada Jović napustiti “Santjago Bernabeu”? Naime, nije tajna da Real namerava da propusti ovaj prelazni rok i što se tiče dolazaka i što se tiče odlazaka, pošto moraju da sprovedu mere štednje zbog krize koja je nastala usled pandemije koronavirusa.

Nije tajna da je nekoliko klubova bilo zainteresovano za Jovića, među njima su i Milan i Ajtranht, ali je sve to stopirano.

Uostalom, ko bi ga zamenio? Kako se navodi, Madriđani su zainteresovani za Kilijana Mbpaea, pa ostaje da vidimo kako će se ova priča razvijati.

Ne bi bilo prvi put da se velika pompa završi bez radikalnog poteza.