KRALJEVSKI KLUB STIŽE NA MEGDAN ZVEZDI: “Potrebna je koncentracija da ne bismo upali u zamku”

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je danas da njegova ekipa ne sme da upadne u zamku brze košarke Real Madrida, u predstojećoj utakmici sedmog kola Evrolige.

Beta

– Dobro znamo šta znači ime Reala – najveći brend i ekipa koja bez obzira na formu uvek ima najviše ciljeve. Izašli su iz težeg perioda pobedom u prošlom kolu Evrolige, ali važno je da kontrolišemo utakmicu jer je njihov stil igre dobro poznat. Izuzetno brza igra, sa puno šuteva za tri poena. Zato nam je potrebna velika koncentracija kako ne bismo upali u zamku brze košarke – rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u četvrtak od 19 časova u Beogradskoj areni protiv Real Madrida, utakmicu sedmog kola Evrolige.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da njegova ekipa mora da odigra čvrsto u odbrani i da uz podršku navijača veruje da crveno-beli imaju šansu za pobedu.

– Očekuje nas još jedna velika utakmica u Areni, protiv ekipe i kluba za koji se zna šta predstavlja u evropskoj košarci. Ekipa Reala nije pretrpela velike izmene u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje imaju veliki kvalitet, dobro se poznaju, uigrani su, igraju izuzetno brzo – rekao je Dobrić.

On je dodao da njegova ekipa hvata ritam posle dve pobede i da je utakmica sa Realom veliki izazov, zbog čega mora da odigra odlično.

Zvezda je saopštila da je interesovanje za utakmicu veliko i podsetila navijače da su mesta numerisana u Beogradskoj areni i da će kontrole na ulazima biti detaljne.

Real se vraća u Arenu akon osvojene Evrolige 2018. godine kada je u finalu pobedio Fenerbahče sa 85:80.