KRITIČARI NE ZNAJU ZA GRANICE! Novak ostavio srce na terenu, a Britanci to uspeli da pretvore u – SUKOB?! (VIDEO)

Prvog tenisera sveta Novaka Đokovića ovoga puta povreda nije mučila, sam je posle meča rekao da se bolje oseća, pa nije više bilo priče o tome u zapadnim medijima, ali je britanski "Ekspres" uspeo nekako da nađe ugao iz koga može da napadne srpskog tenisera.

Printscreen

Publika je bila prisutna na ovom meču, a dominirali su ipak Novakovi navijači. Velika srpska dijaspora ga podržava, a Australijanci su godinama zavoleli svog “redovnog” šampiona, no ipak je “Ekspres” uspeo da napiše kako se Novak posvađao sa navijačima!

U drugom setu srpski teniser je bio nadomak osvajanja seta, kada je Aslan Karacev uspeo da se vrati u meč i pripreti protivniku. Kada je osvojio taj gem čuo se Novakovo karakteristično: Idemo!”, na terenu u momentu kada je uzeo set. To su Britanci uspeli da protumače kao – sukob!

– Novak Đoković je bio umešan u mali sukob sa nekim navijačima u “Rod Lejver areni” pošto je uzeo drugi set protiv Aslana Karaceva. Bilo je nekih zvižduka sa tribina kada je Đoković išao ka svojoj stolici. Dok je išao da sedne svetski broj 1 je imao ispad. “Tako je, da!” – vikao je on na navijače, piše u tekstu “Eskpresa”.

Zaista, kada su napadi na Novaka u pitanju granice kao da ne postoje, pošto je ovo čista laž, što se jasno i videlo na terenu. Čak je i zvanični tviter profil Australijan opena jasno napisao o čemu se radilo, tako da mesta za zabunu nije bilo.

“ŠTA JE ONO?! TETOVAŽE? HIJEROGLIFI?!” Đoković skinuo zavoj sa tela, navijače zbunio PRIZOR NA KOŽI (FOTO)