Krunić: Bio bih zadovoljan da se iz Pećinaca vratimo neporaženi

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je utakmica sa Donjim Sremom u 11. kolu Super lige Srbije dobra prilika da njegovi fudbaleri prvi put u ovom prvenstvu donesu bodove i sa gotovanja.

– Od početka prvenstva nismo uzeli nijedan bod na strani, pokazali smo da nismo baš ekipa koja zna da donosi bodove sa strane, tako da je ovo jedna od prilika u kojoj bih ja bio zadovoljan kad bi igrači dali sve od sebe i uspeli da se vrate neporaženi, sa povoljnim rezultatom –  kazao je Krunić novinarima.

Jagodina će u 11. kolu Super lige odmeriti snage sa Donjim Sremom u Pećincima u nedelju, 2. novembra.

Krunić je kazao da fudbaleri Jagodine, posle utakmice u Kupu Srbije koja se igrala u sredu, u Pećince idu malo umorni, dok ih ekipa Donjeg Srema očekuje sveža.

– Ne treba da nas zavaraju tri izuzetna rezultata koja imamo iza sebe. Donji Srem je jedna ozbiljna, čvrsta, jako kvalitetna ekipa. Oni koji prate videli su kako su igrali protiv Zvezde celu utakmicu, videlo se da je to ekipa koja puno trči, koja igra odgovorno – rekao je je Krunić.

On je dodao i da ne zna kakav će krajnji rezultat utakmice biti, ali da je njegova želja da pristup ekipe bude kao u prethodne dve utakmice.

Prvotimac Jagodine Vuk Mitošević rekao je da očekuje nastavak serije dobrih rezultata, iako, kako je naveo, njegovu ekipu očekuje teška utakmica sa Donjim Sremom.

– Imamo dve pobede iza sebe i ja znam da je to samo početak naše serije i da ćemo mi kod Donjeg Srema potvrditi da smo se podigli iz one krize u kojoj smo bili i nadam se da ćemo istim ritmom nastaviti i vratiti se sa povoljnim rezultatom iz Pećinaca – kazao je Mitošević.

Utakmica 11. kola Super ligeb između Donjeg Srema i Jagodine igra se u nedelju od 13.30.