Krunić: Jagodina mora da bude u vrhu tabele, protiv Radničkog jedino pobeda dolazi u obzir

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da se pribojava predstojeće utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca u Super ligi Srbije i da će njegova ekipa morati koncentrisano da uđe u taj duel kako bi ostvarila povoljan rezultat.

– Radnički je u poslednja tri kola imao tri nerešena rezultata, nisu primili gol. Nije isti mentalitet ekipe i isti odnos prema utakmici sada i pre naše utakmice u Kupu. Mi smo tada pobedili sa 3:0, ali znamo da će u prvenstvu biti jako teško – rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 13 časova na svom terenu igraju protiv Radničkog iz Kragujevca, utakmicu pretposlednjeg, 14. kola jesenjeg dela Super lige Srbije.

Krunić je rekao da je Jagodina u poslednje vreme bolje igrala na gostovanjima nego na domaćem terenu, ali da to ne treba da stvara pritisak njegovim igračima.

– Svesni smo da je vrlo važno kako ćemo ući u duel, ali jasno je da se pribojavamo ove utakmice – rekao je Krunić.

Posle 13 kola u Super ligi, Jagodina je osma na tabeli sa 17 bodova, a Radnički zauzima poslednje, 16. mesto sa sedam bodova.

Fudbaler Jagodine Đorđe Šušnjar rekao je da je ekipi Radničkog svaki bod važan u borbi za opstanak, ali da je cilj njegove ekipe da bude u vrhu tabele.

– Naš cilj je jasan – Jagodina mora da bude u vrhu tabele, a da bi se to ostvarilo, moramo da pobeđujemo – rekao je Šušnjar.

U ekipi Jagodine zbog povrede neće biti golmana Nikole Perića, a zbog suspenzija utakmicu će propustiti Filip Arsenijević i Milan Milinković.