Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi umor Partizanovih igrača kako bi došla do povoljnog rezultata u predstojećoj utakmici 10. kola Super lige Srbije.

– Igramo protiv Partizana, koji je igrao derbi prošlog vikenda i u četvrtak protiv Bešiktaša, znamo da će biti umorni od te dve utakmice i tu vidimo našu prednost. Međutim, ne smemo da zaboravimo da je Partizan pobedio u svih osam utakmica u našem prvenstvu, da nije izgubio nijedan bod – rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Fudbaleri Jagodine igraju u nedelju od 17 časova protiv Partizana, utakmicu 10. kola Super lige Srbije.

On je istakao da u Jagodinu dolazi ekipa koja ima dobre pojedince i pobednički mentalitet.

– Oni se osećaju superiorno, ali mi moramo da im se suprotstavimo agresivno i čvrsto. Nadamo se da će biti mnogo publike da nas podrži – rekao je Krunić.

On je dodao da Jagodina ima mnogo kvalitetnih igrača i da je pokazala da može da se suprotstavi svakoj ekipi, a kao prednost naveo je što se utakmica igra na domaćem terenu.

– Ova utakmica je Jagodini važnija nego Partizanu i zato moramo da uđemo u nju maksimalno ozbiljno koncentrisano, a svaki igrač mora da pruži više nego što može kako bismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat, koji je za nas sve sem poraza – rekao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Milan Đurić rekao je da je Partizan favorit u predstojećem duelu.

– Partizan je u ovoj utakmici sigurno favorit i mi ne bežimo od toga, a znamo i da tradicija nije na našoj strani, ali ja verujem u saigrače i nadam se da ćemo na terenu čvstom i borbenom igrom uspeti da srušimo tu neugodnu tradiciju – rekao je Đurić.

Partizan je prvi na tabeli sa 24 boda i utakmicom manje, a Jagodina zauzima 12. mesto sa osam bodova.