Krunić: U Kupu ne odlučuje trenutna forma, biće teško protiv Radničkog

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da su njegovi fudbaleri 'istrošeni' posle utakmice s Partizanom, ali da u utakmici osmine finala Kupa Srbije nisu dozvoljene 'ni greške, a ni umor'.

– Igramo Kup utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, gde ne odlučuje ni pozicija na tabeli, a ni trenutna forma. Znamo da su Kup utakmice uvek pune iznenađenja i mi smo svesni da nas očekuje izuzetno teška utakmica jer je i protivnik željan dobrog rezultata i daljeg prolaska u 1/4 finale – kazao je Krunić.

Posle pobede nad Partizanom u Super Ligi Srbije fudbaleri Jagodine gostovaće ekipi Radničkog 1923 u osmini finala nacionalnog Kupa.

Po njegovim rečima, Jagodina će učiniti sve da opravda rezultat protiv Partizana.

– Mi moramo izvući pouku iz nekih prethodnih utakmica gde se pokazalo kod dosta ekipa da je posle velikih uspeha usledio pad. Moramo sve učiniti da opravdamo ovaj rezultat protiv Partizana i da sve uradimo da nas ne iznenadi Radnički iz Kragujevca, svesni smo da smo istrošeni posle ove utakmice protiv Partizana i da će biti jako teško ući čvrsto u ovu utakmicu, ali fudbal se nastavlja i ne živi se od jedne utakmice – rekao je Krunić.

On je ukazao da je velika odgovornost pred ekipom Jagodine jer Kup mnogo znači za taj klub.

– Umor sigurno nije opravdanje, ali moramo smoći snage da tih devedeset minuta izguramo sto bolje možemo. Poštujemo Radnički i njihova trenutna pozicija nista ne znači, jer poznajemo dosta igrača iz te ekipe. Znamo naš cilj i verujemo u prolaz – rekao je fudbaler Jagodine Milan Milinković.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije Radnički 1923 – Jagodina igraće se u sredu u 13.00.