Krunić: Utakmica protiv Radničkog – meč sezone

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je predstojeća utakmica četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša utakmica sezone za taj klub.

– Sutra nas očekuje izuzetno teška utakmica u Nišu, vremenski uslovi nisu baš najbolji za igru, očekujemo da teren neće biti baš u najboljem stanju – kazao je Krunić u Jagodini.

Krunić je istakao da su utakmice u Kupu “nešto specifično” i da zato nema favorita u predstojećem meču, kao i da to koliko su bodova Jagodina i Radnički osvojili u prvenstvu ne može biti merilo za prognozu rezultata.

– Domaćin će dati sve od sebe, jako su motivisani i nama ništa ne preostaje drugo nego da uđemo čvrsto u ovu utakmicu, da pokušamo da damo svoj maksimum, da pokušamo da prođemo dalje – rekao je Krunić.

Prema njegovim rečima, Kup je Jagodini jako važan, jer je upravo to takmičenje poslednjih godina zaslužno za afirmaciju kluba.

– U poslednja dva finala Kupa smo učestvovali i zato je za sve nas ova utakmica – utakmica sezone – rekao je trener Jagodine.

Fudbaler Jagodine Vuk Mitošević kazao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica na terenu teškom za igru.

– Mi smo puni samopouzdanja, jer smo vezali pobedu kod kuće i pobedu na strani i verujem da ćemo uz jednu kvalitetnu partiju uspeti da se prilagodimo uslovima za igru i da ćemo uz što manje grešaka doći do onoga do onoga što nam je cilj u Kupu, a to je plasman u polufinale – kazao je Mitošević.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Jagodine i Radničkog igra se sutra u Nišu od 13.00.