KSS ponovo ‘odrapio’ Partizan: Milion dinara kazne za Vujoševića i crno-bele

Direktor košarkaške lige Srbije Dragan Gogić kaznio je košarkaški klub Partizan sa ukupno 989.000 dinara zbog incidenata, tehničkih grešaka i komentarisanja suđenja meča 13. kola Superlige protiv FMP-a.

KK Partizan je kažnjen sa ukupno 222.000 dinara zbog bacanja na teren mekih i čvrstih predmeta. Trener crno-belih Duško Vujošević kažnjen je sa 506.000 dinara zbog dobijenih tehničkih grešaka, kao i zbog komentarisanja suđenja na konferencije za medije posle utakmice.

Igrač Partizana Aleksandar Pavlović je ostao bez 138.000 dinara zbog dosuđenje tehničke greške i komentarisanja suđenja. Davis Bertans je kažnjen sa 23.000 dinara zbog dobijene tehničke greške. Crno-beli su kada se sve sabere kažnjeni sa skoro milion dinara.

Gogić je kaznio i trenera FMP-a Milana Gurovića sa ukupno 149.500 dinara zbog isključenja na duelu sa crno-belima, kao i napuštanja konferencije za novinare.

Direktor KLS je pre dva dana zbog incidenata na meču sa Crvenom zvezde kaznio crno-bele sa ukupno 402.500 dinara. On je kaznio i Radnički, trenera Kragujevčana Miroslava Nikolića, kao i igrača Stevana Birčevića sa ukupno 69.000 dinara zbog dosuđenih tehničkih grešaka i bacanja eksplozivnih predmeta u publiku.