Kurtoa bez broja na dresu, napušta Stamford Bridž?

Golman Čelsija Tibo Kurtoa nije dobio broj na dresu tog fudbalskog kluba, pa mediji spekulišu da bi mogao na napusti Stamford Bridž.

Na sajtu Čelsija objavljene su fotografije fudbalera sa brojevima koje će u predstojećoj sezoni nositi na dresovima, ali na slici Tiboa Kurtoe nema broja. Takođe, brojeve nisu dobili ni fudbaleri Rajan Bertran, Romelu Lukaku, Marko Marin, Oriol Romeu i Viktor Mozes. Nije poznato zbog čega ti igrači nisu dobili brojeve, ali se u medijima i na društvenim medijima spekuliše da na te igrače ne računa trener Čelsija Žoze Morinjo. Kurtoa, koji se ovog leta vratio u Čelsi posle trogodišnje pozajmice Atletiko Madridu, rekao je da želi da bude prvi golman kluba, umesto iskusnog i dugogodišnjeg golmana “plavaca” Petra Čeha. Čeh je izjavio da namerava da ostane u Londonu i da će se sa Belgijancem boriti za mesto na golu.

Španska Marka prenela je da Morinjo želi da izbegne sukob među golmanima, sličan onome kakvog je imao u Real Madridu između Ikera Kasiljasa i Dijega Lopesa, i da bi mogao ponovo da pošalje Kurtou na pozajmicu.