Lagana pobeda crno-belih na Banjici za prvo mesto na tabeli! Rad – Partizan 0:4 (VIDEO)

Fudbaleri Partizana zabeležili su i četvrti prvenstveni trijumf posle pobede nad Radom na Banjici sa 4:0 (0:0) u 4. kolu Jelen Super lige.

Meč je odigran bez prisustva publike, a golove za Partizan postigli su Škuletić u 26, Lazović u 43. i 58. i Fofana u 86. minutu.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i drugoplasirana Crvena zvezda.

 

Tok meča:

Jelen Super liga, 4. kolo: Rad – Partizan 0:4 (0:2)

Stadion: „Kralj Petar I” na Banjici. Sudija: Bojan Nikolić. Strelci: Škuletić u 26, Lazović u 43. i 58. minutu i Fofana u 86. minutu.

Rad: Jovanović, Denić, Jelić, Gnjatić, Raspopović, Milošević, Rodić, Perović, Bajić, Veselinović, Marković.

Partizan: Lukač, Vulićević, Petrović, Stanković, B. Ilić, Brašanac, S. Marković, A. Živković, Grbić, Lazović, Škuletić.

 

Prvo poluvreme:

U prvih deset minuta utakmice gledamo sasvim dobar fudbal pošto domaćin ne planira da igra na bod već traži svoju priliku da savlada Partizan.

Do sada smo već videli dve odlične prilike na obe strane a najbolju je propustio Petar Škuletić u 9. minutu. Nakon što je izbacio dvojicu čuvara sam je izašao pred golmana Jovanovića koji biva uspešniji i brani stopostotnu priliku.

 

Za sada najviše problema Partizanovoj odbrani pravi Petar Jelić koji je u dva navrata zapretio Lukaču ali je oba puta šutirao van okvira gola.

GOOOOOL! Sjajno je sa desnog krila Lazović ubacio loptu u peterac, na pravom mestu našao se Škuletić i u 26. minutu doveo svoj tim u prednost – 0:1.

Nakon prekida u 30. minutu Rad stiže do dobre prilike ali je odlično intervenisao Milan Lukač koji odbija loptu ispred Slavka Perovića koji bi je sigurno ubacio u mrežu.

GOOOOOL! Kakav peh mladog golmana domaćih, Jovanovića, u 43. minutu. Lazović je šutirao slabašno po zemlji sa dvadesetak metara, činilo se da će to čuvar mreže lagano da ukroti, ali mu je lopta prošla i kroz ruke i kroz noge – 0:2.

Drugo poluvreme:

Već na startu drugog dela imali su fudbaleri Rada priliku da se rezultatski vrate u igru. Nekadašnji fudbaler Partizana Borko Veselinović nenadano se našao u prilici ali je sa svega četiri, pet metara, iskosa, sa desne strane šutirao visoko preko gola.

GOOOOOL! Andrija Živković uposlio je Petra Škuletića po levoj strani a ovaj nesebično loptu dodaje Danku Lazoviću koji iz punog trka zakucava loptu u mrežu za 0:3.

Gosti su ti koji na 15 minuta pre kraja utakmice kontrolišu situaciju na terenu i još uvek stvaraju prilike ali je Rad u 77. minutu mogao bar do počasnog gola da je Petar Jelić bolje reagovao u situaciji kada je Milan Lukač ostao na liniji iako je trebalo da pokupi loptu.

GOOOOOL! Strelac je Fofana u 86. minutu. Opet je jedan od krila Partizana, ovoga puta Ninković, ostao sam po boku, uputio je centaršut u srce kaznenog prostora, a Fofani nije bilo teško da loptu glavom sprovede u mrežu – 0:4.