LAJOVIĆ IZBACIO NOSIOCA: Srpski teniser je vezao 4. pobedu, čeka ga meč sa dželatom Endija Marija!

Dušan Lajović
Facebook.com/DusanLajovicOfficial

Srpski teniser Dušan Lajović, uspeo je da napravi još jedan podvig i savlada nosioca na ovom turniru Felisijana Lopeza, rezultatom 6:2, 4:6, 7:6.

 

Lajović je odlično počeo meč, poveo 3:0 i taj nivo igre zadržao do kraja seta, koji je trajao 31 minut, a Špancu je dozvolio samo jednu brejk priliku i to u sedmom gemu.

Prvih šest gemova drugog seta teniseri su bili sigurni na svom servisu, a prvi je popustio Lajović, 34. igrač sveta mu je oduzeo servis u sedmom gemu i nešto kasnije izjednačio na 1:1 u setovima.

U trećem setu nije bilo brejka, jedinu brejk loptu imao je Lajović, koji je i u taj-brejku krenuo furiozno, poveo 3:0 i 5:1, da bi iskoristio svoju prvu meč loptu za plasman u sledeće kolo.

Lajoviću je ovo četvrta uzastopna pobeda u Indijan Velsu, računajući i kvalifikacije, a prva pobeda u duelima sa Felisijanom Lopezom, koji je dobio prethodna dva odmeravanja snaga.

Naredni rival Dušana lajovića je Kanađanin Vasek Pošpil, koji je jutros priredio senzaciju turnira izbacivši Endija Marija.