Lajović: Najbolji savet koji sam dobio od Novaka Đokovića je ‘ostani skroman i radi što više’

Srpski teniser Dušan Lajović pričao je u intervjuu za sajt ATP o mladim teniserima u Srbiji i o savetima koje dobija od najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

On je istakao da je učešće u drugoj nedelji Rolan Garosa veliki uspeh i iskustvo i dodao da mladim teniserima u Srbiji dosta pomažu oni iskusniji.

– Nama mladim igračima u Srbiji je veoma važno da oko sebe imamo velike igrače. Gledamo šta oni rade, kopiramo i to nam dosta pomaže u karijerama. Uvek nam daju savete i otvaraju nam put jer su ostvarili neverovatne stvari u tenisu. Vidimo šta su oni uspeli, pa zašto ne bismo onda i mi?! – rekao je Lajović.

Srbin je 58. teniser sveta i kaže da je najbolji savet koji je dobio od Novaka Đokovića bio: „Ostani skroman i radi što više.”

Srpski teniser ističe da svaki poen treba igrati kao da je poslednji na meču.

– Kada sam prvi put odigrao Dejvis kup meč, nisam shavatao koliko će mi to iskustvo pomoći. Ali sad znam da je borba za svaki poen najvažnija stvar. Nije bitno da li ćete pobediti ili izgubiti, morate da se ponašate kao da je to poslednji poen na meču i odigrate najbolje što možete – rekao je Lajović.