Lalatović: Atmosfera u timu je odlična, ciljamo titulu bez obzira na sve (FOTO)

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan atmosferom prvog dana priprema i da će ekipa ići na odbranu titule u kakvom god sastavu bila.

Prvog dana priprema na stadionu Zvezde se pojavilo 34 igrača, a Lalatović je naveo da bi voleo da su tu i oni kojima su istekli ugovori.

– Drago mi je što se toliko igrača odazvalo, atmosfera je lepa, u ekipi neće ostati svi oni, ali kakav god tim bude, cilj se zna – odbrana titule – rekao je Lalatović novinarima na okupljanju ekipe pred početak nove sezone.

– Voleo bih da svi ostanu, ali Dragan Mrdja, Nejc Pečnik, Abiola Dauda… Verovatno će otići, a velika je verovatnoća da će otići i Darko Lazović, ali spremni smo da dovedemo nove, koji će se uklopiti u Crvenu zvezdu – kazao je Lalatović.

Na stadionu se pojavio i Abiola Dauda, koji je podneo zahtev za raskid ugovora, o čemu smo već pisali.

Lalatović je rekao da još ne zna kada će u Zvezdu doći nova pojačanja.

– Za sada se još ništa ne zna o pojačanjima, ja sam svoj spisak želja predao Upravi. Moja velika želja su Nikola Žigić i Aleksandar Luković, i kada bi oni došli svu odgovornost bih preuzeo na sebe – rekao je Lalatović.

Kapiten Nenad Milijaš, koji ima još godinu dana ugovora sa Zvezdom, je kazao da su velike šanse da ostane u klubu “ako bude sve kao što su rekli u Upravi”.

– Nećemo igrati Evropu ove sezone i nama igračima je zbog toga najteže, jer mi smo to zaslužili na terenu, ali sada bi trebalo to što pre da zaboravimo – rekao je Milijaš.

Fudbaleri Zvezde će u Beogradu biti do 5. jula, kada će otputovati na prvi deo priprema u Sloveniju, zatim će od 16. do 20. boraviti u Belgiji, a potom će od 22. ponovo devet dana biti u Sloveniji.

Zvezda će generalnu probu pred početak nove sezone imati 2. avgusta na svom stadionu, a prvu zvaničnu utakmicu odigraće sedam dana kasnije kao domaćin protiv Radničkog iz Niša.