Lalatović: Mesecima nisam video nikoga iz uprave, danas mi je istekao ugovor – slobodan sam!

Nenad Lalatović
Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović kazao je da mu je najvažnije da je ekipa pobedom završila sezonu, i najavio da neće praviti pauzu u trenerskoj karijeri.

 

Utakmica je bila lepa i otvorena sa obe strane. Oba tima su igrala u kombinovanom sastavu. Pobedili smo, oprostili smo se od navijača pobedom i to mi je najvažnije. Zadržali smo drugo mesto, što je bila naša realnost ove sezone. Čestitam igračima i navijačima na pobedi – rekao je Lalatović novinarima.

Zvezda je danas savladala Mladost sa 3:1 u 30. kolu Super lige, u utakmici bez takmičarskog značaja. Lalatović je u javnosti već bivši trener crveno-belih, a danas nije odgovorio na pitanje da li će ipak možda ostati na klupi.

– Kao što sam rekao ranije, jako dugo nisam video nikoga iz uprave. Meni je danas istekao ugovor, slobodan sam trener i mogu da idem. Mesecima nisam video nikoga iz uprave i pitanje je za njih šta nameravaju sa trenerom. Meni je najbitnije da smo se od navijača oprostili pobedom – rekao je Lalatović.

Novinare je zanimalo i da li je bilo kontakata sa drugim klubovima iz Super lige, ali trener nije bio previše raspoložen da priča o tome, već je samo naglasio da neće praviti pauzu.

Kontaktirala su me dva kluba, ali nije sada ni vreme ni mesto da se priča o tome, pošto je sezona tek završena. Želim da se odmorim. Sigurno je jedino da neću praviti pauzu, jer imam 37 godina i nema razloga da je pravim. Trenerska karijera je tek preda mnom. Želim da nastavim da radim, da li u Super ligi ili u inostranstvu, nije bitno – rekao je Lalatović.