Lalatović: Moje igrače treba da bude sramota, više ne može ovako

Trener Crvene zvezde Nenad Laltović rekao je da njegove fudbalere treba da bude sramota kako su igrali u današnjoj pobedi nad Donjim Sremom u Super ligi Srbije.

– Zadovoljan sam samo pobedom, a igračima sam rekao da treba da ih bude sramota za igru. Ovo je najslabija utakmica Zvezde od kada sam ja trener – rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Zvezda je u 10. kolu Super lige Srbije pobedila Donji Srem s 1:0, a jedini gol na meču postigao je Nejc Pečnik u 34. minutu iz jedanaesterca.

– Igrači moraju da shvate da ne može ovako, da moraju mnogo bolje. Nisu pokazali ni htenje, ni želju, ni volju… Neki zaslužuju da igraju u Zvezdi, neki ne, ali mi bolje nemamo. Pojedini znaju da Zvezda njima pomaže da se vrate u život. Za neke ne znamo gde su bili šest meseci, godinu dana pre nego što su došli – kazao je Lalatović.

On je rekao da će na polusezoni napraviti dobru analizu tima i videti ko može da ostane, a ko može da ode.

– Treba da izguramo ove utakmice što je ostalo do kraja polusezone, a onda da napravimo dobru analizu. Ne mogu da dovedem Mesija, para nema, ali ovde mogu da budu samo Zvezdaši, a ko nije dovoljno dobar, otići će – rekao je Lalatović.

Trener Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić rekao je da je malo nedostajalo da njegova ekipa pobedi.

– Tražio sam od mojih momaka da idu na pobedu i malo im je falilo. Odigrali smo izuzetnu utakmicu, imali svoje šanse, pokazali da možemo da igramo fudbal i zaslužili poštovanje protivnika – rekao je Zagorčić.

Zvezda će u narednom golu gostovati Radu, dok Donji Srem dočekuje Jagodinu.