Lalatović: Ne gledamo sve tako crno iako nije sve baš kako treba…

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je danas da će njegova ekipa protiv OFK Beograda uz ozbiljnu igru pokušati da dođe do željene pobede u Super ligi Srbije.

– Moraćemo maksimalno ozbiljno i uz veliki oprez da pristupimo utakmici sa OFK Beogradom i tako dođemo do tri boda koja dugo čekamo. Ne gledamo sve tako crno iako nije sve baš kako treba – rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Zvezde sutra od 18 časova na svom terenu igraju protiv OFK Beograda, utakmicu 14. kola Super lige Srbije. Tok ovog meča ćete moći da pratite UŽIVO na našem portalu.

Trener Zvezde rekao je da je potreban veliki oprez protiv OFK.

– OFK Beograd je ekipa koja igra mnogo dobro. Skrenuli su pažnju na sebe tako što su uzeli bod Partizanu. To je mlad i perspektivan tim i biće teško – kazao je Lalatović.

Zvezda posle 13 kola ima 28 bodova, šest manje od vodećeg Partizana. Crveno-beli su u poslednja dva kola osvojili dva boda.

– Krivac sam što je Zvezda druga, ali neka sam drugi. Sa ovim mladim timom bih bio prvi da smo dali gol iz mnogo velikih šansi koje smo propustili. Preuzimam krivicu za sve što nije dobro, ali mi je drago što sam dao šansu velikom broju mladih igrača na kojima će Zvezda moći da profitira – rekao je Lalatović.

Najveći problem u jesenjem delu sezone je realizacija, a Lalatović je istakao da će ekipa u narednom periodu biti efikasnija.

Golman crveno-belih Predrag Rajković rekao je da se nada pobedi protiv OFK Beograda.

– OFK ima mladu ekipu koja je željna dokazivanja i pobede nad nama, ali gledamo samo sebe, ako iskoristimo svoje šanse pobeda u tom slučaju neće izostati – rekao je Rajković.loading...