Lalatović: Nećemo dozvoliti iznenađenje u Kupu

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da će njegova ekipa ozbiljno shvatiti utakmicu s Borčem iz Čačka u šesnaestini finala Kupa i najavio da će izvesti kombinovani sastav.

– Ovo će biti specifična utakmica. Nemamo pravo na grešku, jer nema popravnog. Moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo tu utakmicu i da ne dozvolimo nikakvo iznenađenje – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je najavio nekoliko izmena u sastavu u odnosu na tim koji nastupa u prvenstvu.

– Svi igrači treba da dobiju šansu, a protiv Borca će dobiti neki fudbaleri koji nisu igrali mnogo u prvenstvu. Naravno, ne možemo da menjamo sedmoricu, osmoricu, ali tri, četiri promene biće sigurno – kazao je trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima, Borac, koji ima osam bodova u Super ligi, najprijatnije je iznenađenje u prvenstvu i to je “ekipa koja zna da igra na rezultat”.

Zvezda će sa ekipom iz Čačka igrati za vikend i u prvenstvu, a Lalatović je rekao da mu se to ne dopada.

– Ne dopada mi se što ćemo u kratkom vremenskom periodu igrati dve utakmice s Borcem. Najteže je pobediti nekoga dva puta u pet dana – rekao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Marko Petković rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Borac.

– Daćemo sve od sebe da pobedom počnemo borbu za trofej u Kupu. Zadovoljan sam kako ekipa igra u dosadašnjem delu sezone, a što se mene tiče, uvek može bolje i trudiću se da bude bolje u nastavku sezone – rekao je Petković.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u 19 časova igraju na svom terenu protiv Borca utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije.