Lalatović: Nije bitno što nam je Spartak protivnik, Zvezda uvek mora da igra napadački

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da će njegovi fudbaleri napadačkom igrom pokušati da savladaju Spartak u Subotici.

 

– Igraćemo napadački, da probamo što pre da damo gol. Čim povedemo 1:0, mnogo je lakše. Ne obazirem se toliko na protivnika. Idemo u Suboticu po nova tri boda – rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli će u subotu od 14.30 gostovati Spartaku, u 19. kolu Superlige.

– Svaka sledeća utakmica je uvek najteža. Biće teško gostovanje, protiv organizovanog tima. Ne bih mnogo o njima, bitna nam je naša igra, da se trudimo da svaku utakmicu odigramo bolje nego prethodnu – kazao je Lalatović.

On nije želeo mnogo da govori o lošem stanju terena na stadionu u Subotici.

– Nisam upoznat sa terenom, kažu da je u korektnom stanju. Ali, nije bitan teren, već kako mi uđemo u utakmicu. Ako počnemo dobro, teren neće biti problem. Kakav god da je teren, mi moramo da dođemo do tri boda –  rekao je trener Zvezde.

 

Lalatović će protiv Spartaka moći da računa na oporavljenog Sava Pavićevića, dok je neizvestan nastup Darka Lazovića.

– Pavićević je imao temperaturu, ali je sada spreman. Lazović je takođe imao temperaturu, a danas ćemo više znati, ali mislim da će biti teško da on nastupi u Subotici – kazao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Mihailo Ristić rekao je da očekuje tešku utakmicu.

– Spartak je tvrd protivnik, koji igra na teškom terenu. Ali, imamo mnogo motiva i očekujem tri boda. Nije bitno da li ćemo dati gol iz prekida ili igre, najbitnije je da rano postignemo pogodak – rekao je Ristić.

Zvezda posle 18 utakmica ima 39 bodova i druga je na tabeli, dok je Spartak na 10. mestu sa 21.