Lalatović: Očekujem spektakl protiv Udinezea! Stanković odlazi u velikom stilu

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje "spektakl" u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, na kojoj će se od fudbala oprostiti nekadašnji reprezentativac Dejan Stanković.

Bivši fudbaler Zvezde, Lacija i Intera trenutno je pomoćnik treneru Andrei Stramaćoniju u Udinezeu. Stankovich će ući u 35. minutu i odigraće do kraja poluvremena za Zvezdu.

– Očekujem lepu utakmicu i spektakl. To je prava prilika da odigramo veliku evropsku utakmicu. Udinezeu ne treba trošiti reći… Nismo se mnogo spremali jer je prijateljska, ali Zvezda u svaku utakmicu, pogotovo na svom stadionu, ulazi sa namerom da pobedi – rekao je Lalatović novinarima na stadionu.

Prijateljska utakmica Zvezda-Udineze igra se sutra od 17.00 na stadionu crveno-belih. Oba tima će je iskoristiti da ostanu u formi tokom reprezentativne pauze.

– Šansu će dobiti mlađi igrači koji su u prvenstvu imali manju minutažu. Jeste ovo spektakl, ali je meni najbitnija utakmica u Kragujevcu kad se nastavi prvenstvo. Očekujem povoljan rezultat. Stanković će igrati iza špica. Bilo bi lepo da da gol iz slobodnog udarca– rekao je Lalatović.

Trener je kazao da očekuje italijanski klub da dodje u “skoro najjačem” sastavu, kao i da ekipa “neće dozvoliti da se obruka”.