Lalatović: Ovako se bori za dres Crvene zvezde, čestitam igračima na pobedi

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan nastupom svoje ekipe u pobedi nad Borcem u Čačku.

Zvezda je pobedila sa 1:0 i došla na prvo mesto tabele, pošto Partizan ima meč manje.

– Nije bitno što smo sada prvi pošto imamo utakmicu više. Zadovoljan sam igrom i nastupom. Bili su vidljivi htenje, želja, karakter i borba. Nije lako za samo pet dana dva puta pobediti Borac…Čestitam igračima, ovako se bori za dres Crvene zvezde – rekao je Lalatović za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda je u sredu slavila u Čačku u kupu. Borac je u drugom poluvremenu imao šanse, a povremeno i inicijativu.

– Imamo u timu nekoliko igrača koji nisu prošli pripreme sa nama i kako utakmica odmiče, to je teže igrati. Borac je dobra ekipa i iskusan tim, svakome će ovde biti teško da igra. Mnogo mi je drago i da smo prekinuli tradiciju, pošto Zvezda ovde u poslednjih šest-sedam godina ima samo jednu pobedu – rekao je Lalatović.

Trener Borca Bogić Bogićević nije bio sasvim nezadovoljan.

– Počeli smo bojažljivo i dozvolili smo Zvezdi da povede iz naših grešaka. Jako teško je posle juriti rezultat protiv Zvezde, koja sedam kola nije primila gol. Pokušali smo u drugom poluvremenu sve što smo znali i mogli, a u nekim trenucima nismo imali sreće. Mada, imali su i oni dve-tri prilike, tako da mislim da su zasluženo pobedili – rekao je Bogićević.