Lalatović: Potrebno nam je pet pojačanja, igrači rade punom parom

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan zalaganjem svojih fudbalera u dosadašnjem toku priprema.

Takođe, Lalatović je dodao da je timu potrebno još neko pojačanje.

– Moram priznati da sam prijatno iznenađen kako igrači rade tokom ovih 10 dana. Radi se dva puta dnevno, veoma naporno. Prepodne se radi na fizičkoj spremi, popodne na uigravanju tima, sa loptom. Od igrača ću uvek tražiti da imamo pas igru, i da kroz nju dolazimo do završnice – kazao je on i dodao:

– Ali ponavljam, jako je bitno da dovedemo još nekoliko brzih igrača kako bi konkurencija bila mnogo jača nego što je sad trenutno. U ovom trenutku je situacija takva da su nam potrebna još dva bočna igrača koja igraju gore visoko, kao i još dva prednja igrača, i jedan centralni. Ne bih u ovom trenutku govorio o sistemima, ali imam u glavi sistem kako bih voleo da Crvena zvezda igra, ali sve zavisi od toga koga će uprava dovesti u narednom period – izjavio je Lalatović za zvanični sajt kluba.

Zvezda je u prvom pripremnom meču pobedila slovenačkog drugoligaša Veržej sa 4:2

– Svakako da rival nije na onom renomeu protiv kojeg Crvena zvezda treba da igra, i gde bih ja mogao da donesem neke velike zaključke. Ali ono što mene jako raduje jeste što smo uspeli da postignemo četiri pogotka, i kad se uzme u obzir da se nalazimo u fazi gde se više pripremamo na fizičkom nivou, ekipa je dobro trčala. Imali smo protiv sebe ekipu koja je slovenački drugoligaš, ali i mi smo u drugom poluvremenu igrali sa izmenjenim sastavom gde je debitovalo nekoliko omladinaca – izjavio je Lalatović.