Lalatović: Potrudićemo se da sa Čukaričkim bude naša najbolja utakmica u polusezoni

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je pred utakmicu sa Čukaričkim u 12. kolu Jelen Superlige da njegova ekipa ima obavezu da pobedi gradskog rivala.

Utakmica se igra u subotu od 18 časova na stadionu crveno-belih, a Zvezda taj meč dočekuje na drugom mestu sa dva boda manje od vodećeg Partizana, dok je Čukarički na četvrtom mestu, još pet bodova dalje.

– Očekuje nas jedna lepa utakmica, nadam se pred mnogo gledalaca. U goste nam dolazi Čukarički, koji je jedan od tri, četiri najorganizovanija kluba u zemlji i koji je možda najviše potrošio na pojačanja u ovom prelaznom roku. To je jako dobar tim, dugo su na okupu – rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba crveno-belih rekao je da se ekipa tokom nedelje dobro pripremila za meč sa Čukaričkim.

– Dobro smo se spremali, imali smo lepu nedelju. Orni smo za utakmicu i znamo šta nas čeka. Neće biti lako, ali naš cilj se zna, mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu – naglasio je Lalatović.

Lalatović je rekao da će imati sve igrače na raspolaganju za utakmicu sa Čukričkim i dodao da ekipa mora da igra napadački.

– Moramo da napadamo, da budemo agresivni i da realizacija bude na nivou utakmice protiv Rada. Potrudićemo se da ovo bude naša najbolja utakmica u polusezoni – istakao je Lalatović.